Kees kampeert

Met Kees Kampeert levert Jelle Holtkamp unieke hybride vouwwagens van topkwaliteit, opgebouwd uit nieuwe én gebruikte componenten. Zo ontstaan vouwwagens met een kleinere footprint, een lagere prijs en een mooi toekomstperspectief! En: ze bezorgen ze gratis aan huis met recht van retour, maar zelf ophalen mag natuurlijk ook.

Een hybride vouwwagen van Kees Kampeert is opnieuw opgebouwd uit nieuwe én gereviseerde componenten. Daarmee verschilt de hybride vouwwagen nogal van een gewone tweedehands vouwwagen: hij is lekker fris en ook technisch gezien heeft hij duidelijk een streepje voor. En dan de Co2-besparing: alle gebruikte componenten die bij de bouw werden gebruikt hoefden niet opnieuw geproduceerd te worden dus dat verkleint ook jouw eigen footprint 👣 aanzienlijk. Goed bezig dus! 😁

Bestel via de webshop en de Holtkamper vouwwagen komt per koerier naar je toe! Het is een hele handige manier om een vouwwagen te kopen; vele anderen gingen je al voor. Uiteraard spreek je samen de dag af. Maar eerst nemen ze een aantal filmpjes voor je op met instructies over het uitvouwen en invouwen. Zo ben je optimaal voorbereid als je de vouwwagen de eerste keer openvouwt op een veldje of camping in de buurt.

Op de website www.keeskampeert.nl vind je bij iedere vouwwagen een uitgebreide videopitch!

Adresgegevens:

Grotelant 19 9679VA Scheemda

Mail:
mail@keeskampeert.nl
Telefoon:
050 2340900
Website:
www.keeskampeert.nl